Canik Belediyesi’nden Samsun Üniversitesi’ne Ziyaret

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Belediye Meclis Üyeleri Samsun Üniversitesi Canik Kampüsü’nü ziyaret etti. Ziyarette Canik Belediyesi tarafından tefrişatı gerçekleştirilen akıllı sınıfların gezilmesinin ardından psikoloji laboratuvarında incelemelerde bulunularak pandemi tedbirleri çerçevesinde senato salonunda bir araya gelindi.

Rektör Aydın: “Çalışmalarımızı Canik’e ve Samsun’a Değer Katma Hedefiyle Yürütüyoruz”
Samsun’u bir gönül şehri olarak tanımlayan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, şehrin gelişimi ve kalkınması için her konuda yardıma hazır olduklarını söyledi. Samsun Üniversitesi’nin çalışmalarından ve şehre kattığı değerlerden söz eden Rektör Aydın, yapılacak çalışmalarda Samsun Üniversitesi’nin sorumluluk alanına giren her konuda destek vereceklerini ifade etti. Üniversitenin ilk kurulduğu günden bu yana Canik’e ve Samsun’a değer katmayı hedeflediklerini aktararak sözlerini sürdüren Rektör Aydın, “Kampüslerimizden birinin Canik ilçesinde olması sebebiyle Sayın İbrahim Sandıkçı ile sürekli irtibat halindeyiz. Kentin gelişimine ve kalkınmasına yardımcı olabilmek için diyaloğumuzu canlı tutma gayreti içerisindeyiz,” dedi. Rektör Aydın sınıfların tefrişatı ve verdikleri desteklerden dolayı Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi İlçe Meclis Üyelerine teşekkür etti.

Başkan Sandıkçı: “Üniversitemize Her Türlü Desteği Vermeye Devam Ediyoruz”
Konukseverliklerinden dolayı Rektör Aydın’a teşekkür eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kurulduğu günden bu yana Samsun Üniversitesi’ne her türlü desteği verdiklerini ve bu desteği sürdüreceklerini söyledi. Birlikte gerçekleştirilecek olan çalışmalarda da Canik’e katkı sağlama gayesinde olduklarını ifade eden Başkan Sandıkçı, bu kapsamdaki temaslarının süreceğini belirtti.

Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak ve Genel Sekreter Doç. Dr. Salih Kesgin’in de hazır bulunduğu ziyaret, kampüs içi gezinin ardından anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.