Bayburt Üniversitesi’nden Samsun Üniversitesi’ne Ziyaret

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu TÜRKMEN ve beraberindeki heyet, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AYDIN’ı ziyaret etti.

Samsun Üniversitesi Şehir Ofisi’nde gerçekleştirilen ziyarette Bayburt Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Murat Kul, Öğr. Gör. Mehmet Yönal, Bayburt Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ümit Yıldırım ve Beyzbol Takımı Asbaşkanı Güngör Doğanay, Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e eşlik etti. Ziyarette iki üniversite arasında gerçekleştirilebilecek işbirliği konusunda istişarelerde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Mahmut AYDIN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Rektör Prof. Dr. Mutlu TÜRKMEN ise misafirperverliğinden dolayı Rektör AYDIN’a teşekkürlerini iletti. Karşılıklı hediye takdiminin ardından ziyaret, anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.