AK Parti Grup Başkan Vekilinden Rektör Aydın’a Ziyaret

AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Görüşmede üniversitenin Samsun ve Ülkemiz için önemli bir kazanım olduğunu dile getiren grup başkan vekili Özkan, AK Parti döneminde hem nicelik hem de nitelik açsısından üniversitelerimizin gelişimine önemli katkılar verildiğini ifade ederek 2019-2020 akademik yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rektör Aydın, Samsun Üniversitesinin kuruluşundan günümüze geçen süreç ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında genel bir değerlendirme yaparak bilgilendirmede bulundu. Ayrıca Samsun Üniversitesi olarak havacılık ve biyomedikal alanında ön plana çıkmak istediklerini, Uçuş Akademisi ile ülkemizin pilot açığını kapatacak nitelikli pilotlar yetiştirdiklerini belirtti.

Rektör Aydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere kendilerine destek olan Bakan ve Samsun Milletvekillerine teşekkürlerini ifade etti.