7.Uluslararası Öğrenci Sempozyumu

Uluslararası öğrencilerin kendi alanlarında sunumlarını yapacakları 7. Uluslararası Öğrenci Sempozyumu  1-3 Ekim Tarihlerinde ,  Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu  ( UDEF ) Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Samsun Üniversitesi’nin iş birliği ile düzenleniyor.

Sempozyuma; Samsun Uluslararası Öğrenci Derneği, Uluslararası Öğrenci Sempozyumu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi gibi kuruluşlar da destek veriyor

Dünyadaki uluslararası öğrenci hareketliliğini daha yakından takip ederek küresel eğilimler ışığında eğitim açısından ülkemizi bir cazibe merkezi haline getirmek, Uluslararası öğrenci hareketliliğinde ülkemizin bir eğitim üssü olmasına katkıda bulunmak ve dünyanın muhtelif ülkelerinde, farklı kıtalarda, değişik coğrafyalarda uluslararası öğrencilere yönelik çalışma yapan , öğrenci organizasyonları, üniversiteler, akademik kurullar ve ilgili-yetkin kişilerle tecrübe paylaşımı yapmak amacıyla düzenlenen sempozyumun bu yılki özel teması  Karadeniz Bölgesel Kalkınma ve İş Birlikleri olarak öne çıkıyor.

Sosyal ve beşeri bilimler, fen ve mühendislik bilimleri ve uluslararası öğrencilik alanında sunumların gerçekleştirileceği sempozyumun açılışı 2 Ekim Cumartesi günü saat :  10.00 ‘da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Sempozyum programı için tıklayınız.