2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Başvuru Sonuçları

Bilim Sınavları 13 Ocak 2021 Çarşamba  Saat 11:00’de aşağıdaki yerlerde yapılacaktır.

Makine Mühendisliği:   Makine Mühendisliği Bölümü  312 Nolu Derslik /  Ballıca Kampüsü /  Ondokuzmayıs

Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret:  Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret  Bölümü /  Canik Kampüsü / Canik

Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Bilim Sınavı Sınıfları

A Blok Zemin Kat           AZD-101 Sıra Numarası 1-25 (25 Dahil),        AZD-102 Sıra Numarası 26-50

Makine Mühendisliği YL. Bilim Sınavına Girecek Adayların Listesi (Alan İçi)

Makine Mühendisliği YL. Bilim Sınavına Girecek Adayların Listesi (Alan Dışı)

Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Tezli YL. Bilim Sınavına Girecek Adayların Listesi

Uluslararası Ticaret Tezsiz YL. Kesin Kayıt Listesi (T.C. Vatandaşı)

Uluslararası Ticaret Tezsiz YL. Kesin Kayıt Listesi (Yabancı Uyruklu)

Not: Uluslararası Ticaret Tezsiz Yüksek Lisans Kesin Kayıt Şahsen veya Noter Vekaleti ile Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne (Canik Kampüsü) 13-18 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıtlar 10:00-16:00 arası yapılmaktadır. Kayıt Sonrası verilecek Öğrenci Numarası ile Tezsiz YL. Ücreti yatırılacaktır.

Uluslararası Ticaret Tezsiz YL. Ücretleri

Not : Kampüs girişlerinde HES kodu kontrolü yapıldığı için lütfen HES kodunuzu elde ediniz. Ayrıca sınav saati öncesi Kampüs girişlerinde yoğunluk oluşmaması için sınav saatinden en az 30 dakika önce Kampüs’te olmaya çalışınız.