CANİK KAMPÜSÜ 2019’A HAZIRLANIYOR

Şehrimizin yeni üniversitesi Samsun Üniversitesi, yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerini karşılamak için tüm hazırlıklarını tamamlıyor.
Öğrencilerimizin daha rahat ve güvenli bir şekilde üniversitemizde barınmalarını sağlamak amacıyla kurucu rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın ile KYK yetkileriyle Canik Kampüsünde incelemelerde bulundu.
2018- 2019 Eğitim ve Öğretim yılında Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle açılan fakültelerimize öğrenci alınacağını dile getiren kurucu rektörümüz Aydın; “Ondokuz Mayıs Üniversitesinden bize devredilen Canik Kampüsümüz için çalışmalarımızı hızlandırdık. Öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında biz gereken her şeyi düşünüyoruz. KYK yetkilileri ile neler yapacağımızı konuştuk. En kısa zamanda kampüsümüzü aktif hale getireceğiz.” dedi.