Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilcilerinden Rektörümüze Ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilcisi Mustafa Demir ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti.

Üniversite-sanayi iş birliği başta olmak üzere her türlü ortak bilimsel, kültürel ve sportif faaliyetin yapılmasına ilişkin görüşmenin gerçekleştiği ziyarette; gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar yapmaya büyük önem verdiklerinin altını çizen Mustafa Demir, bu zamana kadar hayata geçirmiş oldukları ve gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında Rektörümüze bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın, TÜGVA Samsun İl Temsilcisine ve beraberindeki heyete teşekkür ederek bundan sonraki süreçte de iş birliklerinin devam edeceğini belirtti.