Terme Kaymakamı ve Belediye Başkanı’ndan Ziyaret

Samsun’un Terme İlçesi Kaymakamı Mehmet Parlak ve Belediye Başkanı Şenol Kul, Kurucu Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı makamında ziyaret ettiler.

Üniversitemizin Ballıca Kampüsünde gerçekleşen ziyarette, Parlak ve Kul rektörümüze hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Terme Kaymakamı Mehmet Parlak, Samsun’a bu yeni kurulan üniversitenin şehre yeni bir heyecan getirdiğini belirterek, “Devletimiz çok doğru bir karar alarak Samsun’umuza yeni bir üniversite kazandırdılar. Kurucu rektör olarak atanmanızın şehrimize ve şahsınıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Terme Belediye Başkanı Temel Kul ise “Üniversiteler şehirlerin dinamiklerini harekete geçiren kurumlardır. Bu yönden ikinci devlet üniversitesinin Samsun’da kurulması biz yöneticiler için çok önemlidir. Bu konuda yapılacak her şeyde elimizden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

Kurucu Rektörümüz Aydın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Yeni bir üniversite olmamız nedeniyle kuruluşumuzda yardımlarını esirgemeyen tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ederim. Sevgili kaymakamım ve belediye başkanımın bizleri ziyaret etmeleri, bizi çok sevindirdi. Üniversite ve şehrin dinamikleri sürekli iç içe ve iletişim halinde olmak zorundalar. Bunun da en güzel örneğini üniversitemizin kuruluş aşamasında gördük. Katkı sunan tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.