Sivil Havacılık Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Samsun Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı lisans programı mezunlarını törenle geleceğe uğurladı.

19 Mayıs İlçesi Ballıca Kampüsünde yapılan Sivil Havacılık Yüksekokulu mezuniyet töreni 19 Mayıs Belediye Başkanı Sayın Osman TOPALOĞLU, Yüksekokul Müdürü Sayın Doç. Dr. Erdem Emin MARAŞ, Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hüseyin DEMİR ve Çarşamba Havalimanı DHMİ Müdürü Sayın Hamit Anıl’ın  katılımıyla gerçekleşti.

Belediye Başkanı SAYIN Osman TOPALOĞLU yaptığı konuşmada , gelişen teknoloji ve yükselen eğitim standartlarının öğrenciler için bir avantaj olduğu kadar, bu standartları yakalayamayan kurumların da eğitimde fark yaratma adına ne kadar zorlanacağının altını çizdi. SAMÜ yetkililerinin de  konuşma yaptığı törende  dönem  birincileri mezuniyet  kütüğüne kendi isimlerini çaktılar. Ayrıca dereceye giren bütün öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi.

Büyük coşku ve yüksek katılımın yaşandığı tören, bütün öğrencilere başarı belgelerinin  dağıtılmasıyla son buldu.