Samsun Ziraat Katılım Bankası Şube Müdürü Nevzat Aydın’dan Rektörümüze Ziyaret

Samsun Ziraat Katılım Bankası Şube Müdürü Nevzat Aydın, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın’a ziyarette bulundu.

Şube Müdürü Nevzat Aydın, bu yıl sektörün üzerinde büyüdüklerini ve katılım bankacılığında müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak uygun çözüm sunan, sosyal sorumluluğun bilincinde mü​şteri memnuniyetini gözeterek finansal erişime ulaşmayı hızlandıran bir katılım bankası olma yolunda emek verdiklerini belirtti.

Ziyarette katılım bankacılığının önemine dikkat çekilirken, Rektör Aydın, ülkemizde katılım bankacılığının hedefinin yüksek tutulması gerektiğini ve ilerleyen süreçte şehrimiz bu alanda hak ettiği konuma erişeceğini ifade etti.

Rektör Aydın’ı kutlayarak yeni dönemde başarılar dileyen Şube Müdürü Nevzat Aydın, görevinin üniversiteye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaret için memnuniyetini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın ise nazik dilekleri için konuğuna teşekkür etti.