Samsun Üniversitesi Yönetimine Nezaket Ziyareti

Sosyal İşlerden sorumlu Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Ahmet Muştu, Ar-Ge’den sorumlu Bşk. Yrd. Ali Comart, OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Doç. Dr. Yıldırım Kayacan, Av. Mustafa Bayram ve İş Adamı Şuayip Petek Üniversitemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak ve Genel Sekreteri Doç. Dr. Salih Kesgin nezdinde gerçekleşen ziyarette karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Hayırlı olsun dileklerini ileten misafirlerimiz; “Samsun Üniversitesi şehrimizin göz bebeğidir, üstümüze düşen her türlü katkıyı yapmaya hazırız.” dediler.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak;  ziyaretten çok memnun olduğunu, bu anlamdaki ziyaretlerin kendilerine moral ve motivasyon açısından artış sağladığını ifade ederek misafirlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Misafirlerimize Canik kampüsü gezdirilerek, gelecek dönem öğrencilerimiz için yapılan hazırlıklar anlatıldı. Yapılan hazırlıklar konuklarımız tarafından takdirle karşılandı.

Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Salih Kesgin; üniversitemiz tüm iç ve dış birimlerinin bakım ve onarımlarının 2019-2020 eğitim-öğretim yılına yetişecek şekilde yapıldığını, her yönüyle eksikliklerin tamamlanarak, öğrencilerimiz için kaliteli bir yaşam alanı oluşturacaklarını ifade ettiler. Akabinde konuklarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selahattin Kaynak ve Genel Sekterimiz Doç. Dr. Salih Kesgin konuklarını uğurladı.