Samsun Medya Grubu Bașkan Yardımcısı Barış İPEK ve ATV-A Haber-A Spor Bölge Müdürü Samsun Canlı Haber Genel Yayın Yönetmeni Mahmut ERDOĞAN’dan Rektörlüğümüze Ziyaret

Samsun Medya Grubu Bașkan Yardımcısı Barış İPEK ve ATV- A Haber- A Spor Bölge Müdürü Samsun Canlı Haber Genel Yayın Yönetmeni Mahmut ERDOĞAN rektörümüz Prof. Dr. Mahmut AYDIN’a ve genel sekreterimiz Doç. Dr. Salih KESGİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette üniversitemizin ve ilimizin gelişimi konusunda değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Mahmut AYDIN, üniversitemiz ile birlikte Samsun’un gelişerek büyümesini istediklerini ifade etti. Üniversite ile şehrin bütünleşmesinin önemli olduğunu belirten Rektör AYDIN, bu konuya basın mensuplarının da destek vermesi gerektiğini dile getirdi. İnsan odaklı çalışmanın ve insana değer vermenin önemine her fırsatta değinen Rektör Aydın, yetişmiş insanın ülkemize sağlayacağı faydaları anlattı. Üniversite olarak gençlerin ülkeye faydalı, yetişmiş birey olması için çaba harcadıklarını söyleyen Rektörümüz, bunun sadece üniversite ile değil şehirle birlikte bütünleşerek yapmanın önemli olduğunu kaydetti.

Üniversitemizin başarılı çalışmalarının halkımıza duyurulmasında yerel basının etkin bir güç olduğunu vurgulayan Rektör Aydın, ATV-A Haber-A Spor Bölge Müdürü Samsun Canlı Haber Genel Yayın Yönetmeni Mahmut ERDOĞAN ve Samsun Medya Grubu Bașkan Yardımcısı Barış İPEK’e çalışmalarında başarılar diledi.