Rektörümüz ÜNİDOKAP Üst Kurul ve Stratejik Kurul Toplantısına Katıldı

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliği (ÜNİDOKAP) 2019 yılı dönem başkanlığı Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından yürütülmektedir.  Bu kapsamda 2019 yılının ilk ÜNİDOKAP Üst Kurul ve Stratejik Kurul toplantısı Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı. Üniversitemizin de dahil olduğu ve ÜNİDOKAP birliği içerisinde yer alan üniversitelerin Rektör ve Rektör Yardımcılarının katıldığı Üst Kurul ve Stratejik Kurul toplantısında gündeme ilişkin konular görüşüldü.

Başkanlığını Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin’in yaptığı toplantıya, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Yusuf Mengi, Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Halil İbrahim Şimşek katıldılar.

Toplantı sonunda ÜNİDOKAP Üniversiteler Birliği Rektör ve Rektör Yardımcıları, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Seralarında incelemelerde bulunarak bilgiler aldılar.