ÖZDER Genel Başkanı Ahmet AKÇA’dan Üniversitemize Ziyaret

Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) Genel Başkanı ve aynı zamanda Cihannüma Derneği Genel Başkan Vekilliğini sürdüren Ahmet AKÇA, beraberindeki heyet ile birlikte Rektörlüğümüzü ziyaret ettiler.

Ziyarete; İl Kültür Turizm Müdür Yardımcısı İrfan GÖZ, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Yahya ÇINKIL, Canik Belediye Meclis Üyesi Mahmut GENÇAY ve Cihannüma Derneği Samsun İl Temsilcisi İlker EFE de eşlik ettiler. Ziyarette, Samsun’da eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında pek çok başarıya imza atan ÖZDER Genel Başkanı Ahmet AKÇA ve beraberindeki konuklarımız ile başta eğitim-öğretim faaliyetleri olmak üzere pek çok konuda fikir alışverişinde bulunuldu. Cihannüma Derneği’nin kuruluş amacı ve ilimizde yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgilerin de paylaşıldığı görüşmede Samsun Üniversitesi ile yürütülebilecek ortak projeler hakkında istişare edildi.

Misafirlerine iyi dilekleri ve nezaketi için teşekkür eden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selahattin KAYNAK ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Salih KESGİN üniversitemizin de katkılarıyla ilimiz için başarılı çalışmalar yapılabilmesi adına kurum olarak kalıcı ve kayda değer faaliyetlere imza atmak istediklerini ifade etti.

Görüşme, misafirlerimizin üniversitemizin birimlerini gezmesiyle son buldu.