Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun Kurucu Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut AYDIN’ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Üniversitemiz ev sahipliğinde Meteoroloji-Klimatoloji Araştırma Topluluğu tarafından organize edilen Meteoroloji Mühendisleri Odası katkılarıyla düzenlenen Meteoroloji Mühendisliği Uygulamaları Çalıştayı’na katılmak üzere üniversitemize gelen Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu COŞKUN, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut AYDIN’ ı ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Samsun Üniversitesinin havacılık ile ilgili vizyonundan memnuniyet duyduğunu belirten ÇOŞKUN, “Bu vizyon sayesinde ülkemizin gelişmiş ülkeler seviyesinde ulaşacağını görüyorum” dedi.

Meteoroloji 10. Bölge Müdür Yücel Yüce’ninde katıldığı ziyarette, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Salih Kesgin’de hazır bulundu.