“İşte Üniversite Böyle Olmalı” Dedirtmeliyiz!

Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın, samsunvehaber Genel Yayın Yönetmeni Ünal Yavuz’u makamında kabul etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın önemli açıklamalarda bulundu.

Aydın, öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Samsun’da doğdum, Samsun’da büyüdüm ve Samsun’da okudum. Hayatımı bu şehirde idame ettiriyorum. Şehrin dinamikleri ile hep iç içeyim. Benden beklenenlerin çok olduğunu biliyorum ve görüyorum. Bu yüzden gece gündüz demeden sürekli çalışacağız. Modern ve sürekli kendini geliştiren bir üniversite olmak için her türlü gayreti göstererek Samsun’a ve Samsun halkına yakışır bir üniversite kuracağız. Öğrenci sayımızın çokluğu ile değil, niteliklerimiz ile övünebilmeliyiz. Bu yüzden nitelikli bir eğitim anlayışı belirledik. Bir gün görevimiz sona erdiğinde “İşte üniversite böyle olmalı” dedirtebilmek için çok çalışacağız” dedi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin Samsun’un önemli bir değeri olduğunu söyleyen Aydın, beraber çalışarak daha güçleneceklerini ve iki üniversitenin birbirini tamamlayacak bir misyon ve vizyona sahip olacaklarını belirtti.

Ziyaret sonrası Yavuz, Cumhurbaşkanımızın takdiriyle Kurucu Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mahmut Aydın’a başarı dileklerini ileterek ayrıldı.