ÇİĞDEM KARAASLAN’DAN REKTÖRÜMÜZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, kurucu rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı makamında ziyaret etti.

​Üniversitemiz ballıca kampüsünde gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Karaaslan, Samsun Üniversitesi’nin kuruluşundan itibaren hızlı gelişimini takdir ettiğini söyleyerek, “Sevgili rektörümüze gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Yeni kurulan bir üniversite olması nedeniyle zorlukların olduğunu gözlemliyorum. Ama yönetim olarak bu zorluklara karşı neler yapıldığını da takdirle karşılıyorum. Samsun Üniversitesi, Samsun’umuz için önemli bir değerdir. En kısa zamanda yeni açılan bölümlerinde eğitim ve öğretime başlamasını temenni ediyorum” dedi.
​Kurucu rektörümüz Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Sayın vekilimiz bizleri ziyaret ederek onure etmiştir. Üniversitemizin gelişimi noktasında yardımlarını hiç eksik etmemiştir. Gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve üniversitem adına teşekkür ederim. Daha yolumuzun çok olduğunu biliyoruz. Destekleriniz zorlukları aşmada bize ciddi katkı sunmaktadır” dedi.

Akabinde Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Salih Kesgin’i de ziyaret eden Karaaslan, kampüsü gezdikten sonra üniversitemizden ayrıldı.