Anadolu Gençlik Derneğinden Nezaket Ziyareti

Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şenol ALTUN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Mahmut AYDIN ve Genel Sekreterimiz Sayın Doç. Dr. Salih KESGİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

AGD Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Şenol ALTUN, sivil toplum kuruluşları olarak büyük ve önemli bir misyona sahip olduklarını belirterek üniversite düzeyinde de birçok faaliyet içerisinde bulunduklarını hem barınma hem de sosyal ihtiyaçların karşılanması bakımından öğrencilerin hizmetinde olduklarını söyledi. Samsun Üniversitesi ile birlikte ortak projeler içerisinde bulunmaktan mutluluk duyacaklarını dile getiren Şube Başkanı Şenol ALTUN konuşmasının sonunda Sayın Prof. Dr. Mahmut AYDIN’a günün anısına binaen Yönetim Kurulu adına hediye takdiminde bulundu.

Ortaöğretim düzeyinden başlayarak eğitimin her kademesinde var olan Anadolu Gençlik Derneği(AGD) nin ziyaretinin kendileri için oldukça önemli olduğunu belirten Sayın Prof. Dr. Mahmut AYDIN, İyinin, doğrunun ve adaletin yeryüzüne egemen olması mücadelesinde aynı inancı paylaşan, aynı amaç etrafında toplanmış, ırk ve din gözetmeksizin tüm mazlumların yanında olmayı da kendine görev addeden bir gençlik yetiştirmenin herkesin ortak hedefi olması gerektiğini belirtti.

Genel Sekreteriniz Sayın Doç. Dr. Salih KESGİN ise gençliğe çok önem verdiklerini ve milli ve manevi değerlerine sahip, vatan sevgisi ile perçinlenmiş bir gençliğin akademi süzgecinden geçerek cemiyete kazandırılması için üniversite olarak üzerimize düşen her türlü görev ve sorumluluğun bilincinde olduklarını belirtti.

Neşeli bir havada geçen ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut AYDIN ziyaretçilerine teşekkürlerini sundu.