AKADEMİK PERSONEL BAŞVURULARINA İLİŞKİN DUYURU

Şehrimizde, bölgemizde ve ülkemizde bilimsel araştırma ikliminin geliştirilmesi misyonunu önceleyen üniversitemiz, bir yandan kuruluş sürecini hızla tamamlarken diğer yandan da kanunla kurulan fakültelerimizde de eğitim-öğretime başlayabilmek için bölüm/program açılması tekliflerini Yükseköğretim Kuruluna sunmaktadır.

Bu bağlamda, YÖK tarafından açılması uygun bulunan bölüm ve programlara akademik personel alım aşamasına geçmiş bulunmaktayız.

Aşağıda isimleri yer alan bölüm/programlarda öğretim üyesi alımlarımız Ocak 2019 itibarıyla başlayacaktır. Samsun Üniversitesi’nin vizyon ve misyonuna katkı sağlayacak akademisyen arkadaşlarımız CV’lerini ve duyuru ekinde sunulan Güvenlik Soruşturması Formunu doldurarak cvbank@samsun.edu.tr adresine göndermeleri halinde kendileri ile irtibata geçilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı Tarafından Açılması Uygun Bulunan