AK Parti Samsun İl Başkan ve Başkan Yardımcısından Nezaket Ziyareti

AK Parti Samsun İl Başkanı Sayın Ersan AKSU ile Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet KÖSE üniversitemize gelerek Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Mahmut AYDIN’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Üniversitemizi gezerek, üniversitenin son durumu hakkında bilgi alan Ersan AKSU, Samsun Üniversitesinin hızlı gelişiminin ve 2019-2020 eğitim – öğretim dönemine yönelik yapılan hazırlıkların, takdire şayan olduğunu belirterek Samsun Üniversitesinin şehrimize kazandırılması yönünde gösterdiği çabadan ötürü Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mahmut AYDIN’a teşekkür etti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mahmut AYDIN ise amaçlarının bilime ve Samsun şehrine katkıda bulunmak olduğunu, bunu başarabilecek güç ve enerjiyi kendilerinde hissettiklerini belirterek ziyaretlerinden ötürü İl Başkanı Sayın Ersan AKSU’ya teşekkürlerini sundu.